Předprodej jízdenek MHD na náměstí Práce končí

ZLÍN - Z důvodu přestavby podchodu a jeho okolí ve Zlíně na náměstí Práce ukončí ke dni 11. září své služby pro cestující pracoviště předprodeje jízdenek Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice. Serveru Zlin.cz to za dopravní společnost uvedl Vojtěch Cekota.

Na druhou stranu budou personálně posíleny předprodeje ve Školní ulici a v sídle Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice na Podvesné XVII. Chystá se i otevření nového předprodeje v prostorách bývalého obuvnického muzea u vstupu do baťovského továrního areálu.

Předprodej jízdenek nad podchodem na náměstí Práce poskytoval své služby cestujícím od roku 2005, předtím fungoval už od roku 1991 v dolní části podchodu. Patřil nyní mezi dvě nejvyužívanější předprodejní pracoviště dopravní společnosti. V případě potřeby zde mohlo být současně otevřeno až pět přepážek. Denně se zde prodávalo na 200 kuponů časových jízdenek a kolem 400 jízdenek pro jednotlivou jízdu. Naposledy se zde budou prodávat jízdenky ve středu 11. září.

„Nové předprodejní pracoviště bychom chtěli otevřít do konce měsíce září v prostorách bývalého obuvnického muzea u vstupu do baťovského továrního areálu, tedy opět v blízkosti podchodu a zastávky Náměstí Práce. Do té doby musíme cestujícím doporučit, aby si jízdenky kupovali v některém z ostatních předprodejních pracovišť,“ řekla ekonomka dopravní společnosti Zdeňka Blümelová.

Nejbližší předprodejní pracoviště dopravní společnosti je umístěno na nároží ulice Školní a ulice Štefánikovy. Počet jeho přepážek bude zvýšen ze dvou na tři, podle potřeby až na čtyři. Dvě přepážky místo jedné budou připraveny pro cestující na předprodejním pracovišti v sídle dopravní společnosti na Podvesné XVII. „V docházkové vzdálenosti od centra města je také předprodej našich jízdenek v železniční stanici Zlín střed. Tam zákazníky obslouží i v nepracovních dnech,“ dodala Blümelová. Další předprodej jízdenek ve Zlíně funguje také na sídlišti Jižní Svahy na boční straně objektu supermarketu Billa.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x