Na zlínském zimáku úřadovala "White line"

Nevtrhla zatím na led, každopádně ale na zlínský Zimní stadion Luďka Čajky. Berani sice dresy, co se barev týče nemění, žlutá a modrá zůstávají, ale tahle speciální první lajna se objevila slušivě celá v bílém.

Na tiskovce se představila zleva do prava pětka Petr Čajánek, kapitán týmu, Karel Adamík, jednatel, Patrik Kamas, jednatel, Miroslav Adámek, prezident klubu a Rostislav Vlach, hlavní trenér. Z branky v modrém, ale též s klubovým znakem na prsou mluvčí PSG Zlín Roman Ordelt. Mimochodem na tiskovce perfektní materiály z jeho dílny.

Elitní sestava měla samozřejmě před novináří na tiskové konferenci co říci, pokud bude takhle precizně připraven i tým, mohou si Zlíňané troufat znovu hodně vysoko. Pár myšlenek z úst povolaných před čtvrtečním úvodním duelem v Litvínově:

Cíl se zatím striktně nestanovuje, uhodnout jej ale nemusí být těžké. „Laťku máme hodně vysoko, po stříbru nemůžeme mít malé cíle, dílčím úspěchem bude samozřejmě jako vždy postup do play off,“ zamýšlí se trenér Rostislav Vlach načínající naostro třetí sezónu v roli šéfa střídačky. „Příprava byla kvalitní, výsledky přípravných duelů ne vždy potěšující, ale vždy tahle fáze slouží k rozehrání a hledání herních variant. Znát jsou i parametry letní suché přípravy, většina kluků měla lepší měřitelné fyzické parametry než loni. Začneme zřejmě s šesti obránci a čtyřmi útočnými řadami,“ dodal Vlach.

Podle jednatele Patrika Kamase bude extraligový tým hospodařit s rozpočtem 77 milionů korun, mládež má na sezónu dalších 35 milionů. „Mírně, o deset procent zdražujeme vstupné, za úspěch považujeme 1450 prodaných permanentek, je to téměř o 240 více, než v minulé sezóně. Permanentní vstupenky zůstaly na starých cenách,“ říká Kamas.

Určitých změn doznal vlastní zimní stadion, měnili jsme například sedačky,“ doplňuje jeho kolega Karel Adamík. „Během utkání bude vždy zimní stadion uzavřen, mimo jiné i proto, aby se zamezilo vstupu „černých duší.“

Určitě patří velký dík všem, kteří se na jaře podíleli na velkém úspěchu, konsolidovaný klub se určitě bude chtít zase vytáhnout,“ ohlíží se zpět a vzhlíží ke dnům příštím „kapitán White line“, prezident PSG Zlín Miroslav Adámek.

Na konci předsezonního povídání kapitán Petr Čajánek: „Asi neřeknu nic nového, prostě se všichni moc těšíme, mladí i starší, choďte co nejvíce, chceme vám dělat radost,“ vzkazuje stejně nedočkavým fandům.

Domácí utkání ve všední dny tradičně v 17.30, nedělní zápasy kromě těch zářijových ve Zlíně nově už od 15.30.

Anketa

run_function(‚hash‘,’po-modules-survey‘,’15515′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(’95‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚15515‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-survey‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x