Tanec je pro dítě zdravý pohyb a zábava

Street dance se stává stále více popularizovaná forma pohybové aktivity a pro rodiče, kteří váhají, do jakého kroužku své dítě zapíší, je pro jejich děti přijatelná kombinace pohybu a zábavy. 

V září se možnost zapsat do taneční skupiny, která se tanečním stylem street dance zabývá, ještě budou rodiče mít ve dnech od 13.-20.září. A to v tanečním studiu Effect Proof v bývalé Celnici, které se otevře všem, bez ohledu na to, zda je začátečník nebo pokročilý. Díky stabilnímu lektorskému týmu skupina Effect Proof nabízí sedm tanečních složek rozdělených podle věku a úrovně tanečníků.

„Chceme, aby se do skupiny mohly zapojit děti i v tom nejmenším věku, proto nabízíme kurzy i pro nejmenší, a to od 6 let věku. Daří se nám tyto děti pak velice dobře motivovat a výsledky jsou na nich rychle znát. Důkazem je například naše dětská složka, která se letos probojovala do pražského finále Taneční skupiny roku.“ řekla vedoucí skupiny Jana Kabátová.

Zkušenosti mohou děti nabývat i svou účastní na jiných projektech, jako jsou kampaně pro firmy, kde získávají tanečníci velké zkušenosti, na jednotlivých vystoupeních v plesové sezóně, a jiných.
Proto, aby se kdokoli mohl stát členem a zažít spoustu nevšedních zážitků, stačí se jen zúčastnit zápisu, který se uskuteční ve dnech 13. – 20. 9. 2013, vždy mezi 15 a 18 hodinou v prostorách nového tanečního studia v budově bývalé Celnice, ul.Bartošova. Taneční studio je zázemím pro všechny členy skupiny, kde mohou pracovat nejen na skupinových choreografiích, ale také na osobnostním projevu. Více informací o zápisu do této taneční skupiny najdete na jejich internetových stránkách www.effectproof.cz 

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’15526′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚814‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚15526‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x