Citron zahájil podzimní část turné, zavítá i do Zlínského kraje

ZLÍN - Kapela Citron, která letos na jaře zaplnila sedm sálů, zahájila podzimní část turné a v rámci něj zavítá i do Zlínského kraje. Serveru Zlin.cz to za pořadatelskou agenturu Pragokoncet uvedl Zdeněk Čík.

Citron se fanoučkům představí v sestavě Fany Michalík, Jarda Bartoň, Jirka Šperl, Vašek Vlasák a Radim Pařízek. Skupina na své podzimní šňůře navštíví města a místa, která v programu první části nebyla (teda až na domovskou Ostravu) a i tentokrát dá minimálně sedm koncertů v Čechách a na Moravě.

„V jejich průběhu opět kompletně odehraje své první dvě kultovní desky Plni Energie (1986) a Radegast (1987), ovšem nejen je. Kapela na každém koncertě druhé části turné uspořádá autogramiádu a ke koupi nabídne obě legendární alba na CD,“ podotkl Čík.

Speciálním hostem, který zazpívá hity s touto rockovou legendou, bude opět zpěvačka Tanja. Jako předkapely se na turné představí i kytarová hvězda 80. a 90. let Daniel Krob, kterého svět zná z Arakain, Kreyson nebo Ferat a příjemná kytarovka z Brna Tibet.

Své podzimní turné odstartoval Citron v sobotu v Nošovicích a do Zlínského kraje, konkrétně do Březolup, zavítá formace 30. listopadu.

Předprodej vstupenek pro všechna města za zaváděcí cenu 200 korun, platnou pouze do poloviny října, byl zahájen na webu www.mastersofrock.cz.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x