Veronika a Beata: máme nejlepší trenýrky na světě

Bez fanoušků by hokejisté byli ztraceni. To vám potvrdí třeba zlínští Berani. Začala nová sezóna a v sektoru na stání není možno přehlédnout v klubových dresech, ale hlavně krásných žlutých trenýrkách dvě uherskobrodské věrné fanynky Beatu a Veroniku. Hokej a (vybrané) zlínské hokejisty prostě milují celým rozměrem svých krásných dívčích patnácti let.

Po skončené sezóně zjara loňského roku se na stylovou spodní část fanynkovských dresů – trenýrky – při přijetí na zlínské radnici podepsali Beatě Jakub Sedláček a Veronice Petr Holík, dva velcí kamarádi a idolové dvou velkých kamarádek.

Děvčata jsou z Uherského Brodu, ale ve Zlíně si nenechají ujít ani jeden zápas. Samozřejmě dívky burcovaly svými hlasivkami z kotle v sektoru na stání i tentokrát, když na úvod nové sezóny přijeli ukrást dva body kladenští rytíři.

Ta atmosféra je tu úplně senzační,“ říká neformální mluvčí „trenkodua“ Beata. Před pár dny nastoupila ve Zlíně na Střední školu pedagogickou a sociální, Veronika studuje doma v Uherském Brodě gymnázium. To samozřejmě přináší i zvýšené studijní nároky, ale na hokej se prostě musí. Tatínky coby řidiče se začíná přemlouvat vzorným chováním zhruba tři dny dopředu.

Nezanedbáváme ani vlastní sportování,“ tvrdí Veronika, která má za sebou zkušenosti s florbalem a teď zkouší i fotbal. Stejně tak i Beata. Kdyby někdo v Uherském Brodě či Zlíně založil dívčí hokejový klub, určitě by na ledě nechyběly…

Jedna věc Beatu trošku trápí. Její nejoblíbenější hráč a „podpisář“ Jakub Sedláček už chytá puky za lotyšský klub Dinamo Riga, který je zatím v popředí KHL. Do Rigy je to daleko, ale třeba na Slovan Bratislava bych se na něj ráda zajela podívat, nejlepší je kluky vidět zblízka, jako třeba ve Zlíně při veřejném bruslení nebo Dnu otevřených dveří. Teď je v její přízni ze Zlíňanů slovenský bek Oldrich Kotvan.
To já jsem zatím v pohodě, Petr Holík snad vydrží ve Zlíně celou sezónu, i když hraje tak dobře, že bych se nedivila, kdyby o něj taky projevil zájem nějaký věhlasnější klub,“ přemýšlí s nevídaným přehledem Veronika. I ona si ale musela před pár dny „vytrpět“ ztrátu. Do německého Freiburgu jí z naší ligy tak trochu zmizel z očí pro změnu oblíbený fotbalista, český reprezentant Vladimír Darida.

A kdy se budou trenýrky prát? „No doufám, že až po sezóně, musíme si je hlídat jako oko v hlavě, kdyby se vypraly, mohly by podpisy zmizet a kouzlo by vyprchalo, takhle budeme určitě mistrem,“ dodává zcela vážně Beata.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’16002′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚819‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚16002‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

Anketa

run_function(‚hash‘,’po-modules-survey‘,’16003′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(’99‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚16003‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-survey‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x