Školkovská zahrada se nově otevřela veřejnosti

OTROKOVICE - Zahrada Mateřské školy Otrokovice v ulici Zahradní se nově otevřela široké veřejnosti. Serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí města Lenka Krupková.

Rodiče tak získali novou možnost, kde si venku s dětmi pohrát. „Pro veřejnost je zahrada otevřena od pondělí do pátku od 16 do 18 hodin. Na provoz zahrady dohlíží správce a návštěvní řád je vyvěšen na místě. Na zahradu mohou děti do sedmi let pouze v doprovodu rodičů,“ informovala ředitelka Mateřské školy Otrokovice Magda Zycháčková.

Možnosti pro trávení volného času radnice v Otrokovicích stále zlepšuje. „Podporujeme projekty, které vytvářejí nové příležitosti v oblasti vzdělávání, sportu i rekreace. Zmodernizovali jsme dětské dopravní hřiště, Sportovní areál Baťov, postupně pracujeme na hřištích základních škol, které jsou také otevřeny veřejnosti. V tomto trendu pokračujeme otevřením zahrady Mateřské školy Otrokovice – Zahradní,“ poznamenal starosta města Otrokovice Jaroslav Budek.         

Na území města se nachází i dalších 78 dětských hřišť vybavených pro různé věkové kategorie, které disponují moderními hracími prvky a odpovídají bezpečnostním přepisům. Ročně město Otrokovice investuje do jejich údržby i modernizace 800 tisíc korun.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x