Záchranáři zasahovali u zraněného řidiče i motorkáře

ZLÍNSKÝ KRAJ - Hned u dvou nehod, které si vyžádaly zranění, museli během uplynulého víkendu zasahovat hasiči. Jak serveru Zlin.cz sdělil mluvčí krajských hasičů Libor Netopil, jedna se stala v Tlumačově, další v Jarohněvicích na Kroměřížsku.

Do Tlumačova vyjeli záchranáři v sobotu, až o kmen stromu se tu zastavilo auto Honda v závodní úpravě. Vozidlo se dostalo mimo hlavní komunikaci u vjezdu do obce Tlumačov ze směru od Otrokovic. „U nehody zasahovali otrokovičtí hasiči. Před jejich příjezdem už měli zraněného řidiče v péče zdravotní záchranáři,“ konstatoval Netopil.

Hasiči odpojili akumulátorové baterie vozidla a provedli další nezbytná protipožární opatření. Řidič skončil v nemocnici.

V neděli pak k jiné havárii se zraněním vyjížděli hasiči z Kroměříže. V obci Jarohněvice se srazil motorkář s osobním autem Alfa Romeo. „Zranění utrpěl motorkář, který jel na stroji značky Honda. Po jeho prvotním ošetření pomohli hasiči zdravotníkům naložit pacienta do sanitky,“ podotkl Netopil.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’16025′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚822‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚16025‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

Mapa


Zobrazit místo Záchranáři zasahovali u zraněného řidiče i motorkáře na větší mapě

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x