2 + 2 = 3. Pardubický součet zlínských hokejistů nesedí jen zdánlivě

Domácího fantoma posledních duelů Růžičku překonali zlínští hokejisté čtyřikrát, dvakrát mu ovšem pomohla tyčka. I tak ale Berani vyhráli na velmi horkém ledě nad domácími pardubickými svěřenci exzlínského trenéra Zdeňka Venery 2:1 a vezou domů velmi cenné tři body.

Ještě než pardubický Starý ve 34. minutě otevřel gólově skóre, mohli se věrní fandové Zlína doprovázející tým PSG chytat za hlavu, tyčky totiž napálili Melenovský a Holík.

Naštěstí frustrace po domácím gólu neměla dlouhé trvání, přesně za dvě a půl minuty po úvodní brance se prosadil bekhendovou ranou zlínský Okál.

Hostům pak skvěle vyšel nástup do poslední části hry, před Růžičkou se výborně zorientoval Kubiš, který nahradil Köhlera v první Leškově formaci a pardubickým fandům i hokejistům pěkně ztvrdl perníček.

Změknutí se nedostavilo ani po jediné Ďalogově „ložence“ nedlouho před koncem, po políbení od paní Štěstěny vezou hosté do Zlína velmi příjemné první tři body kalendářního podzimu. Dohromady jich mají devět a tabulkou jdou pěkně nahoru.

V pátek hostí třpytivě zářící brněnskou Kometu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x