Projekt s názvem ”Jedna víra. Jeden tým. Jeden cíl.” pokračuje i v moravském derby s Brnem!

ZLÍN - Projekt s názvem „Jedna víra. Jeden tým. Jede cíl.“ pokračuje i v následujícím extraligovém utkání proti brněnské Kometě, které se hraje v pátek 27. září v 18:20 hodin na ZS Luďka Čajky ve Zlíně. V prvních dvou domácích utkáních fanoušci dostávali dárky v podobě poukazů na wellness od rodinného zábavního parku Galaxie Zlín. Nyní čeká fanoušky soutěž o sky boxy na utkání s Vítkovicemi (úterý 1. října v 17:30 hodin). Fanoušci si nově mohou za 20 Kč rovněž zakoupit nálepku „Jedna víra.“ s inovovaným logem na letošní extraligovou sezonu 2013/2014.

Během pátečního utkání budou moci fanoušci z řad majitelů permanentních vstupenek i samostatných vstupenek vyhrát sky box pro sebe a své přátele na úterní utkání s Vítkovicemi. Z řad permanentkářů budou vylosování jednotlivci z administračního systému klubu. Fanoušci, vlastnící permanentku na stání a ti, kteří si zakoupí vstupenku, dostanou kupón na pokladnách Zimního stadionu Luďka Čajky, na který vyplní své iniciály a tento kupón poté vhodí do jedné ze tří uren přímo v zimním stadionu. Urny, do nichž budou moci fanoušci vhodit slosovací kupóny před utkáním a v průběhu první přestávky, budou u obou vstupů na Zimní stadion Luďka Čajky a na jižní tribuně u sektoru stání.

Projekt a zároveň motto PSG Zlín, „Jedna víra. Jeden tým. Jeden cíl.“ má na sezonu 2013/2014 zcela novou podobu. Samolepku loga s novým vizuálem si mohou fanoušci zakoupit před jednotlivými utkáními na Zimním stadionu Luďka Čajky ve Zlíně za 20 korun.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x