Slovácko jen remizovalo s Baníkem. Trenér Habanec plísnil hráče

"Jsem nas...ý jako dosud nikdy, podali jsme laxní výkon, špatné přistupování k soupeři, hráči si snad mysleli, že jim výhra spadne do klína sama, takhle jsem zase dva body ztratili," láteřil po zápase s Baníkem trenér Slovácka Svatopluk Habanec. Po zápase vyhnal zcela netradičně své svěřence k další tréninkové jednotce.

Vlastní zápas se pro domácí nevyvíjel dobře, hosté přežili díky brankáři Pavlenkovi velikou šanci Volešáka a pak sami udeřili, Melichárka překonal poměrně šťastně první ligovou trefou Šichor.

V kabině asi muselo být pěkně rušno, zamračený vousatý Habanec ale hráče vyburcoval. Za pár minut svítilo na ukazateli skóre 2:1 pro domácí. Nejdříve napálil míč z trestného kopu bezvadně Volešák, pak se důrazem prosadil Ondřejka.

Jenže na tři body to nebylo. Po ruce na brankové čáře šel smývat hořký pot zčervenalý Volešák, Fantiš penaltu kopl mizerně, Melichárek ji vyrazil, ale Engelmann, který  vyrazil do vápna ještě před zahráním kopu, byl logicky na správném místě ve správný čas a vyrovnal na 2:2. V pauze teď bude pod sovíma očima čas na přemýšlení a podle nálady trenéra Habance také na hodně ostré tréninkové dávky.

Máme jasně lepší tým než Baník, ale vlastní vinou ztrácíme body,“ hořekoval na tiskovce TNM (těžce nas…ý muž)

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x