Surové násilníky se policii nedaří dopadnout, žádá o pomoc veřejnost

BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Už déle než dva měsíce pátrají kroměřížští kriminalisté po dvou násilnících, kteří v baru v Bystřici pod Hostýnem surově zbili jednoho z hostů. Jak serveru Zin.cz sdělila policejní mluvčí Simona Kyšnerová, policie nyní žádá o pomoc i širokou veřejnost.

Incident se stal v sobotu 20. července hodinu po půlnoci v baru Las Vegas v Bystřici pod Hostýnem. Dva agresoři tu napadli místního pětačtyřicetiletého muže. První z útočníků napadeného shodil na zem a poté ho druhý několikrát kopl do horní poloviny těla a následně ho začal opakovaně bít pěstmi do hlavy a obličeje, a to i přesto, že napadený muž už bezvládně ležel na podlaze a nebyl schopen se útoku bránit. Pak oba neznámí muži z baru utekli. Běželi po ulici Školní k budově základní školy. Zraněného muže odvezla rychlá záchranná služba s vážným poraněním obličeje do nemocnice.

„Případ jsme kvalifikovali jako trestné činy výtržnictví a těžké ublížení na zdraví. Za tuto trestnou činnost hrozí až desetileté vězení. Prozatím se nám bohužel nepodařilo pachatele vypátrat. Žádáme proto o pomoc při ztotožnění mužů také veřejnost. Informace nám mohou občané poskytnout na bezplatné lince Policie ČR 158 nebo je mohou sdělit přímo kroměřížským kriminalistům na telefonním čísle 725074416,“ doplnila Kyšnerová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x