Ve Zlíně se uskuteční veřejný casting soutěže krásy

ZLÍN - Zlínské Zlaté jablko bude v pátek odpoledne od 14 hodin hostit casting jubilejního desátého ročníku prestižní soutěže o nejzajímavější tvář Look Bella 2013. Veřejného castingu se mohou kromě dívek zúčastnit také mladí muži, serveru Zlin.cz to za uvedla mluvčí Zlatého jablka Kateřina Martykánová.

Příležitost nahlédnout do světa modelingu budou mít nejen návštěvníci centra, ale především odvážné dívky a mladí muži, kteří se chtějí této přehlídky krásy zúčastnit. Do soutěže se mohou registrovat všechny zajímavé dívky od 15 do 25 let a mladí pánové od 17 do 25 let.

Všechny zúčastněné čeká profesionální péče kadeřníků a vizážistů, velká módní show a profesionální fotografování. Profesionálně upravené budoucí modelky a modelové se také předvedou v krátkých přehlídkových blocích. „Těm nejlepším se pak otevřou dveře do světa modelingu, fotomodelingu a předváděcích mol. Dívka i muž Look Bella 2013 získá titul z uznávané soutěže a také hlavní cenu – pobyt na Kubě a spoustu dalších cen. Každý účastník castingu navíc získá kosmetický balíček zdarma,“ dodala Martykánová.

Veřejné castingy se konají v obchodních centrech ve všech krajských městech České republiky. Zpestřením celého programu jsou v letošním roce exhibice thajského boxu, ve Zlíně se předvedou boxeři z klubu Thaiboxing Gym Zlín.

Registrace na zlínský casting je možná přímo ve Zlatém jablku nebo prostřednictvím webových stránek soutěže. Akce potrvá do 18 hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x