Festival In Factory nabídne i vyhřívané stany pro lepší komfort

ZLÍN - Baťův institut ve Zlíně bude v pátek hostit nový multižánrový festival In Factory a organizátoři se připravili i na chladné počasí. Jak server Zlin.cz informovala mluvčí 14|15 Baťova institutu Michaela Mitáčková, pro návštěvníky budou připraveny i vyhřívané stany.

Podzimní počasí může být nevyzpytatelné a pořadatelé festivalu s tím počítají. „Předpověď počasí samozřejmě denně sledujeme. Zatím to vypadá, že naše požadavky byly vyslyšeny a déšť by neměl náš festival ohrozit,“  řekl za organizátory Jan Svoboda. Podle meteorologů lze ale v pátek očekávat chladné počasí. „Proto budeme mít pro návštěvníky přichystané vytápěné velkokapacitní stany. Hned dvě ze tří pódií, Club a Forum, budou kompletně zastřešené. Village Stage, která bude umístěna na náměstíčku mezi 14. a 15. budovou, poskytne návštěvníkům úkryt před chladem ve velkokapacitním stanu. Nízkým teplotám jsme podřídili i strukturu nabízeného občerstvení – nebude chybět svařené víno, čaj a destiláty,“ dodal Svoboda.

Hlavními hudebními lákadly festivalu je mimo jiné bosenská kapela Dubioza Kolektiv, český rapper Vladimir 518 nebo polští Napszyklat.

Multižánrové pojetí festivalu podtrhuje Forum stage, kde se mimo promítání filmů Pouta a Alois Nebel budou konat přednášky zlínského uskupení aArchitektura a nakladatelství Kniha Zlín. Návštěvníci tak získávají možnost setkat se se zajímavými zlínskými představiteli architektury a literatury.

Vstupenky na festival budou moci zájemci zakoupit i na místě. Cena lístků na místě je 350 korun a pro studenty 299 korun.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x