V Holešově startují Všetulské dny

HOLEŠOV - Hudbu, zábavu, historii a spoustu dalšího nabídnou Všetulské dny v Holešově, které potrvají od pátku 4. do neděle 6. října. Server Zlin.cz o tom informoval Zdeněk Urbanovský z Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

Program zahájí v pátek od 18 hodin ve společenské hale Tymy komponovaný večer s názvem Setkání Všetuláků. „Návštěvníci se mohou těšit na Českou besedu v podání D6K, vystoupení folklorního sdružení Hlahol, promítání dobových fotografií a na programu bude i setkání rodáků,“ prozradila Jarmila Vaclachová, ředitelka pořádajícího Střediska volného času Holešov – Všetuly. Vstupné je dobrovolné.

Hlavní část programu Všetulských dnů se uskuteční v sobotu, kdy začne úderem deváté hodiny dopolední Všetulský jarmark, od devíti do 13 hodin se budou konat Dětské dílny v budově Tymy a chybět nebude ani skákací hrad nebo koně. Na zahradě pořádající organizace pak bude k vidění koutek s domácími zvířaty a odpoledne bude patřit tanci a pohybu. Mše svatá za obyvatele Všetul se uskuteční v neděli v 10 hodin v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Holešově.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x