Pátrání po muži v okolí Držkové skončilo, hledaný je mrtvý

DRŽKOVÁ - Pátrání po muži (45) z Držkové skončilo, jeho tělo leželo v korytu potoka v lese bez známek života. Serveru Zlin.cz to uvedl mluvčí krajských hasičů Libor Netopil.

S mužem byla rodina v kontaktu do středečního večera, od té doby o něm neměla žádné zprávy. Proto se rozhodla ve čtvrtek večer vše oznámit na linku 158. Zanedlouho začala pátrací akce nejen v samotné obci, ale také v nejbližším okolí. Pátrání se zúčastnily čtyři desítky policistů, hasičů a dobrovolníků. Ani do půlnoci však muže nikdo nenašel. V hledání pokračovali v pátek ráno.

Rojnice složená z hasičů, dobrovolníků a policistů z obvodních oddělení, pohotovostního a eskortního oddělení, policejních kynologů či dopravních policistů procházela louky a lesní porosty v okolí obcí Držková a Kašava. Důkladnému prohledávání neunikly ani příkopy a koryta potoků. „A právě v jednom z koryt hasiči krátce před polednem našli mrtvého muže,“ podotkl Netopil. Tělo bez známek života leželo v korytu potoka, v členitém, zalesněném a těžce přístupném terénu mezi obcemi Hošťálková a Držková.

Jak přesně hledaný zemřel, se zatím neví. „Příčinu úmrtí objasní až nařízená pitva,“ doplnil policejní mluvčí Petr Jaroš.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x