Napajedelský zámek připravil pro dámy střelbu na paroháče

NAPAJEDLA - První říjnová neděle bude na zámku v Napajedlích patřit ženám, v rámci SunJardin Ladies klubu si tentokrát budou moci vyzkoušet střelbu na paroháče. Serveru Zlin.cz to za zámek uvedla Lucie Kittlová.

Sřelba na paroháče je zábavná hra na loveckém simulátoru, který je umístěný na zámku. Dámy si tak budou moci vyzkoušet, jakou mají mušku při střelbě na jeleny.

Setkání žen, které si chtějí odpočinout od všedních starostí, pořádá zámek v Napajedlích každou první neděli v měsíci. „Kromě programu nebude chybět ani lahodná káva a delikatesy z místní kavárny a samozřejmě správné ženské popovídání,“ doplnila manažerka zámku Petra Psotková.

Pro následující podzimní dny připravili na zámku i speciální víkendové pobyty pro ženy, a to s kartářkou nebo odpočinkový relaxační víkend. I nadále pokračují kurzy vaření pro širokou veřejnost v Moravském kulinářském institutu, který se nachází v areálu zámku. V říjnu se mohou milovníci jídla těšit na přípravu jídel v papilotě či lákavou francouzskou kuchyni.

SunJardin Ladies klub trvá vždy od 14 do 17 hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x