Požár v Bystřici napáchal milionovou škodu

BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - V Bystřici pod Hostýnem vypukl v úterý požár rodinného domu, který napáchal škodu za milion korun. Serveru Zlin.cz to řekl mluvčí krajských hasičů Libor Netopil.

Na půdě rodinného domu v ulici Mlýnská začalo hořet kolem čtvrté hodiny ranní. Na místě zasahovalo sedm jednotek profesionálních i dobrovolných hasičů. „V době příjezdu první jednotky byla už požárem zasažena celá střecha rodinného domu,“ podotkl Netopil.

Během hašení museli hasiči také rozebrat střechu. „Oheň si naštěstí nevyžádal žádné zranění,“ konstatoval Netopil.

Podle vyšetřovatele stála za požárem technická závada na elektroinstalaci v půdním prostoru. „Oheň způsobil škodu předběžně odhadnutou na milion korun. Majetek v přibližně stejné hodnotě se hasičům rychlým zásahem podařilo uchránit,“ dodal Netopil.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’16087′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚834‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚16087‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

Mapa


Zobrazit místo Požár v Bystřici napáchal milionovou škodu na větší mapě

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x