Soutěžte o vstupenky na Všechnopartičku Karla Šípa

Zapojte se do soutěžte o 3x 2 vstupenky na Všechnopartičku Karla Šípa, která se uskuteční  24.10. 2013 ve Velkém kině ve Zlíně. Tento improvizovaný pořad volně navazuje svým stylem na televizní Všechnopárty a bude mít jediného hosta - Josefa Aloise Náhlovského.

Moderátor, textař, zábavný společník a showmann Karel Šíp slaví svým televizním humoristickým pořadem Všechnopárty stále větší a větší úspěchy. Do své talkshow si zve vždy po třech hostech, které spojuje jedno téma. V diskusi s nimi pak mimořádně milým, neagresivním postojem, dokáže v hostech objevit skryté démanty, zakutané uvnitř každé z pozvaných osobností. V komornější Všechnopartičce se svým hostem Josefem Aloisem Náhlovským ve volném dialogu proberou jeho umělecké začátky, zážitky ze studentských let, společně pohovoří o svých sportovních aktivitách i cesty do zahraničí, opředené veselými historkami. Zapojí se i diváci, kteří dostanou prostor pro dotazy.

Soutežní otázka: Kde trávil toto léto Karel Šíp?
(Malá nápověda: Odpověď najdete v jednom z našich článků)

run_function(‚hash‘,’po-modules-forms‘,’16105′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(’80‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚16105‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-forms‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

Soutěž probíhá do 15. 10. 2013, výherce budeme informovat e-mailem. Odesláním soutěžního formuláře souhlasíte s Podmínkami soutěže.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x