Hokejisté PSG Zlín: nový partner, evropsky unikátní projekt

Na nejnovější aplikace, přístroje a pomůcky pro sportovní oblast z dílny Apple se mohou těšit ve zlínském hokejovém klubu PSG. Jako partner do klubu vstupuje společnost iTouch, která se produkty této světové značky zabývá. V dalších dnech se tak na blíže nespecifikovanou sponzorskou částku mohou těšit ekonomové klubu, ale co se nových technologií týče i trenéři a samotní hráči.

V příštím týdnu proběhne první workshop, po seznamovací části projektu dojde k samotné realizaci. Zjednodušeně řečeno, hráči budou během tréninků vybavení identifikačním zařízením, trenéři mohou na iPadech bleskově vyhodnocovat například jejich herní nasazení, tepovou frekvenci a podle dané aplikace mnoho dalších ukazatelů.

Trenér PSG Zlín Rostislav Vlach: „Nástup nových trendů samozřejmě vítám, při dnešní rychlosti už s kolegy nestačíme při nejlepší vůli všechno vyhodnotit tak, jak nám může pomoci nejnovější technika.“

Jednatel společnosti iTouch, která vstupuje do zlínského hokeje Jan Kučeřík: „V Evropě jde v rámci sportovních akvizicí o vůbec první projekt svého druhu, moc se těšíme na spolupráci s hokejovým klubem PSG Zlín. Už příští týden bychom chtěli zahájit první workshop s hráči a trenéry, jsme přesvědčení, že špičkové technologie významně přispějí k zefektivnění přípravy hráčů. A k zisku titulu.“ (s úsměvem)

Partnerství s iTouch vnímáme ve dvou rovinách – technologické a imageové a také finanční. Rozhodně to posiluje naši image, stejně tak je důležitá i finanční podpora,“ dodává za PSG Zlín jednatel Patrik Kamas s tím, že smlouva nabývá platnosti prakticky okamžitě a v budoucnu bude s největší pravděpodobností prodloužena.

Anketa

run_function(‚hash‘,’po-modules-survey‘,’16110′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚104‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚16110‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-survey‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

--> --> --> --> -->