Dívka z Otrokovic se stala českou mistryní

OTROKOVICE - Českou mistryní v gymnastickém aerobiku se v kategorii jednotlivců ve věku 12 až 14 let stala Barbora Karlíková z Otrokovic. Server Zlin.cz o tom informovala mluvčí otrokovické radnice Lenka Vaculová.

Mistrovství České republiky v gymnastickém aerobiku a zároveň otevřeného závodu Prague Open Aerobic 2013 se zúčastnili závodníci z Běloruska, Lotyšska, Maďarska, Německa, Portugalska, Rakouska, Řecka, Slovenska, Ukrajiny a Česka.

„Otrokovická Barbora Karlíková dosáhla výborného úspěchu, závodnice ASC Zlín vybojovala zlato. Navíc společně s děvčaty v kategorii Group 12 až 14 let získala na mistrovství také bronz. Završením medailových umístění je opět společně s děvčaty 3. místo z Mistrovství České republiky v kategorii Dance,“ konstatovala Vaculová.

V otevřeném závodě Prague Open Aerobik 2013 se Barbora Karlíková z Otrokovic jako jediná česká závodnice probojovala až do samotného finále, kde obsadila 7. místo ze 45 závodnic z 10 zemí. „Velkou zásluhu na jejím úspěchu má trenérka Monika Geržová, která je několikanásobnou českou mistryní,“ doplnila Vaculová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x