Zoo Zlín připravuje další noční prohlídku

ZLÍN - V pořadí druhou noční prohlídku chystá na pátek 11. října Zoo Zlín. Serveru Zlin.cz to řekla mluvčí zoo Romana Bujáčková.

Netradiční prohlídku zoologické zahrady budou moci absolvovat zájemci ještě jednou, a to 18. října. Po oba pátky bude hlavní vstup otevřen nepřetržitě po celý den, od 17 hodin bude k dispozici i sezonní vstup. Poblíž obou vstupů si návštěvníci budou také moci zakoupit celou lampiónovou soupravu. Vstupné na večerní prohlídky se nemění, zůstává stejné jako při běžné návštěvě zoo.

Večerní návštěvu zoo zpestří i nabídka prohlídky s průvodcem. První prohlídka s průvodcem odstartuje v 18.30, další pak v 18.45, v 19, v 19.15 a poslední v 19.30 hodin. Sraz účastníků je na nádvoří zámku Lešná.

Zájemci budou moci absolvovat také večerní prohlídku zámku Lešná. Zámecké pokoje budou pro tuto příležitost speciálně vyzdobeny. „Průvodci v dobových kostýmech přiblíží život původních obyvatel zámku – hrabat rodu Seilernů. První zámecká prohlídka začne v 18.30 hodin, další budou následovat ve dvacetiminutových intervalech. Vstupné do zámku bude sjednoceno pro všechny kategorie návštěvníků, a to na 30 korun za osobu,“ upřesnila Bujáčková.

I když budou cesty a chodníky osvětleny, pracovníci zoo doporučují vzít si s sebou kapesní svítilnu. Brány noční Zoo Zlín se uzavřou ve 21.30 hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x