U Horní Bečvy bouralo auto, zraněného transportoval do nemocnice vrtulník

HORNÍ BEČVA - Těžké poranění muže si vyžádala havárie auta u Horní Bečvy, která se stala ve čtvrtek odpoledne. Serveru Zlin.cz to sdělil mluvčí krajských hasičů Libor Netopil.

Auto značky Fiat se po kolizi převrátilo a uvnitř zůstal zaklíněný řidič. Ve voze jel sám. Podle původních informací mělo auto i hořet, požár se ale nakonec nepotvrdil. Na místě zasahovaly jednotky hasičů z Rožnova pod Radhoštěm, Horní Bečvy a Valašského Meziříčí. Současně vyjely také jednotky hasičů sousedního Moravskoslezského kraje.

„Ještě před příjezdem hasičů se muži snažili poskytnout první pomoc náhodní svědci, ti také na kouřící auto použili ruční hasící přístroj,“ poznamenal Netopil.

Vzhledem k tomu, že poranění muže byla vážná, přímo na místo přiletěl vrtulník a transportoval řidiče do nemocnice. Muž utrpěl poranění především v oblasti hlavy.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’16117′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚836‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚16117‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

Mapa


Zobrazit místo U Horní Bečvy bouralo auto, zraněného transportoval do nemocnice vrtulník na větší mapě

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x