Policisté hledají svědky nehody v Kroměříži

KROMĚŘÍŽ - Kroměřížští policisté žádají veřejnost o pomoc v souvislosti s nehodou v Kroměříži. Ve středu na přechodu pro chodce srazil neznámý řidič seniorku a z místa činu ujel. Server Zlin.cz o tom informovala policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Nehoda se stala ve středu krátce po poledni na náměstí Míru. Policie zatím nezná totožnost řidiče ani značku auta, ve kterém jel.

„Třiasedmdesátiletá žena přecházela po přechodu těsně před kruhovým objezdem, a to ve směru od polikliniky k polyfunkčnímu domu. Řidič jel po ulici Kojetínská a směřoval do centra města. Chodkyni, kterou zřejmě přehlédl, srazil a z místa nehody poté ujel, aniž by zraněné poskytl pomoc. Z kruhového objezdu odbočil na ulici Havlíčkova nebo Velehradská. Starší ženu záchranáři převezli do nemocnice,“ upřesnila Kyšnerová.

V souvislosti s touto událostí žádají policisté o pomoc případné svědky, kteří se v dané době poblíž místa nacházeli a nehodu viděli. Zavolat mohou kroměřížským dopravním policistům na telefonní číslo 602 475 255.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x