Nehoda si vyžádala těžká zranění

BÍLAVSKO - Nehoda u Bílavska na Kroměřížsku si vyžádala dvě těžká zranění. Serveru Zlin.cz to sdělila policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Těžká zranění si podle Kyšnerové způsobili dva řidiči, jeden seděl za volantem auta značky Mercedes Benz a druhý jel v Opelu Corsa. „Osmapadesátiletý muž s mercedesem jel od Bílavska a hodlal v mírné pravotočivé zatáčce předjed dodávku. Najel si proto do protisměru, kde se čelně srazil s oplem,“ upřesnila Kyšnerová.

Devětatřicetiletý muž za volantem opelu s autem po nárazu skončil mimo vozovku. Záchranáři jednoho z řidičů převezli do nemocnice ve Zlíně, druhého do Olomouce. Po dobu vyšetřování nehody byla komunikace uzavřena.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’16174′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚848‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚16174‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

Mapa


Zobrazit místo Nehoda si vyžádala těžká zranění na větší mapě

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x