Sokolovská ulice v Hradišti bude dva dny uzavřena

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Sokolovská ulice v Uherském Hradišti bude v sobotu a v neděli zcela uzavřena. Serveru Zlin.cz to sdělil mluvčí města Jan Pášma.

Uzavírka se neuskuteční jen v případě nepříznivého počasí, v takovém případě by silnice byla uzavřena až později, a to v termínu od  2. do 3. listopadu.

Cesta bude neprůjezdná v úseku od křižovatky s ulicí Na Zápovědi po křižovatku s ulicí Moravníky v Uherském Hradišti – Mařaticích. Objízdná trasa je vedena z Uherského Hradiště po silnici I/55 do Starého Města, dále přes Huštěnovice, Babice, Spytihněv, Napajedla do Topolné a dále po silnici II/497 přes Bílovice zpět do Uherského Hradiště.

„Autobusová linková doprava bude v sobotu vedena po objízdné trase v Uherském Hradišti po silnici II/497, ulici Sokolovská, ulici Města Mayen, dále ulici U Moravy a Moravníky zpět na silnici II/497 na ulici Sokolovskou. Zastávka Mařatice- Mesit bude dočasně mimo provoz a bude přesunuta na objízdnou trasu do ulice Města Mayen na zastávku s autobusovým zálivem u OD Kaufland,“ upřesnil Pášma.

Po dobu úplné uzavírky silnice v sobotu nepojede několik spojů MHD. Spojení do místní části Jarošov zajistí linky příměstské dopravy. V neděli bude zajištěn průjezd stavbou pro pravidelnou linkovou dopravu čtyřmi spoji. Z Uherského Hradiště přes Bílovice a Březolupy do Zlína, z Uherského Hradiště přes Bílovice, Topolnou, Napajedla do Otrokovic,  z Uherského Hradiště přes Bílovice a Částkov na Zlámanec a MHD z Uherského Hradiště do Jarošova.

Mapa


Zobrazit místo Sokolovská ulice v Hradišti bude dva dny uzavřena na větší mapě

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x