Pohádková neděle ve Zlíně nabídne tentokrát příběh o Popelce

ZLÍN - Na poslední říjnovou neděli připravilo zlínské Zlaté jablko pro všechny malé návštěvníky další ze série pravidelných divadelních představení z cyklu Pohádkové neděle. Jak serveru Zlin.cz uvedla mluvčí Zlatého jablka Kateřina Martykánová, tentokrát se děti mohou těšit na loutkovou pohádku O Popelce.

Pohádkový příběh přivezou do Zlína herci z brněnského divadla Paravánek. Vstup na obě představení je opět zdarma a začínají vždy v 10 a v 15 hodin v dětském koutku.

Půjde o známou klasickou pohádku o hodné, hezké a pracovité Popelce, kterou trápí  zlá macecha a protivná nevlastní sestra. Přes všechna příkoří a nenávist, která  musí Popelka snášet, však najde nakonec i ona svoje štěstí po boku milovaného prince,“ podotkla Martykánová.

Dojem z krásné výpravy umocní podmanivá hudba. „V každé pohádce se snažíme o trochu jinou formu. Všechny jsou s loutkami, pokud možno s živou hudbou. Děti i dospělé rádi vtahujeme do hry, mohou si s námi zazpívat i zahrát,“ konstatovala loutkoherečka Kateřina Rakovčíková.

Po celou dobu představení musejí být pod dohledem rodičů pouze ti nejmenší, tedy děti do tří let.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x