Třinecká ocel byla ostrá. Berani mají jen bod

Také druhý duel v posledním víkendu měsíce října přinesl hokejistům zlínského PSG jenom bod. S maličkou obměnou okopírovali porážku 2:3 na Kladně. Stejným poměrem podlehli v neděli doma Ocelářům Třinec. Tentokrát po samostatných nájezdech.

Zlínským znovu nevyšel úvod utkání, po Rothově ráně prohrávali na svém ledě v nedělním odpoledni už od 5. minuty. Zmar úvodní pasáže ještě prohloubil Leška, když v 10. minutě promarnil trestné střílení. Zlínští byli až do konce první části hry útočnější, více stříleli, brankář Hrubec ale chytal na jedničku.

To platilo i zkraje druhé dvacetiminutovky. Pak ale parádně vypálil Martin Růžička a akce Vlachova výběru po druhém gólu povážlivě klesly. Ovšem když domácí přežili dvojnásobné vyloučení nejlepšího střelce Balaštíka, odpočinutý kanonýr za chviličku snížil.

Před koncem třetí třetiny Zlínští vystupňovali tlak a Kubiš naprosto zaslouženě vyrovnal, to běžela 56. minuta. Pak měl ještě velkou šanci Martin Růžička, ale v poslední minutě základní hrací doby ho skvěle vychytal domácí gólman Horčička.

Prodloužení? Husí kůže domácích fandů po hrubce Melenovského a pak nájezdy. Jediný, kdo se trefil, byl nedávno už 42 letý třinecký nestor Jan Peterek. Mimochodem, nájezdy chytal v domácím dresu Libor Kašík.

PSG Zlín – Oceláři Třinec 2:3 po nájezdech.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x