Zlínské náměstí ožije Kouzelným pátkem

ZLÍN - Projekt zlínské radnice Živé náměstí pokračuje v pátek dalším tematicky zaměřeným odpolednem. Jak serveru Zlin.cz řekl mluvčí magistrátu Zdeněk Dvořák, tentokrát se tu uskuteční Kouzelný pátek.

Kouzelný pátek vypukne na zlínském náměstí Míru v 15.30 hodin a stejně jako většina předchozích akcí bude i tento program určen především dětem a jejich rodičům. Vstup bude opět zdarma. „Věříme, že program zaujme, připravili jsme ho s největší pečlivostí,“ poznamenal náměstek primátora Ondřej Běták, který je autorem projektu Živé náměstí.

Během odpoledne v centru Zlína vystoupí například kouzelník Jirka Hadaš, chybět nebude představení Levitace – Lahore, Škola kouzel, taneční vystoupení, zazpívá finalistka soutěže Hlas Československa Kristýna Daňhelková, malí návštěvníci se budou moci zapojit do Velké dýňové soutěže a skupina Ardor Viridis předvede ohnivou show. „Fungovat budou také tvořivé dílničky, připravené budou různé soutěže nebo kouzelné malování na obličej,“ doplnila spolupořadatelka Martina Lerlová.

Sérii pořadů v rámci projektu Živé náměstí ukončí letos Rozsvícení vánočního stromu – adventní čas, a to v době od 1. do 14. prosince.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x