Tři body z Karlových Varů. Berani pozvali fandy na nedělní odpoledne

Dlouhá cesta na západ Čech nebyla marná. Hokejisté PSG si vezou cenné tři body za výhru na ledě Energie Karlovy Vary 4:3.

Úvod zápasu patřil hostům, domácí hráli svůj tisící zápas v extralize, ale jeho úvod jim hosté neslavnostně znepříjemnili. Už v šesté minutě si zahráli biliard Leška, Balaštík a Veselý, který neměl problém vstřelit úvodní gól zápasu.

Také druhý gól byl jako z partesu. Leška si vyčíhal dokonalou přihrávkou volného Balaštíka a ten zamířil znovu přesně, běžela 12. minuta hry.

Domácí se nevzdali, v 15. minutě pohotově snížil Zaťovič.

Ve druhé části Zlínští znovu odskočili, před brankou Závorky se dokonale zorientoval Holík, když ukazatel času určoval 29. minutu.

Pak znovu snížili domácí Hovorkou, ale když našel Čajánek ideálně Honejska, bylo to zase o dva góly. Zajímavý duel ale ještě rozluštění zdaleka neměl, pět vteřin před druhou sirénou byli Karlovarští zase na dostřel, když Horčičku překonal Hovorka.

Taktickou hrou v závěrečné části hosté udrželi cennou výhru za tři body a pozvali na nedělní odpoledne své fanoušky. S Pardubicemi přijede trenér Venera a od půl čtvrté se čeká nejen parádní hokej, ale i pěkná návštěva.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x