Slovácko – Dukla 0:1. Ještě tři podzimní šance na nápravu

Zbytečně plakat nad ztraceným utkáním. Tři body jsou pro Slovácko po prohře s pražskou Duklou pryč a to nenávratně. Zápas 13. kola Gambrinus ligy byl přitom spíše na výhru než na hořkou porážku.

Jediný gól Pražanů vstřelil v 74. minutě Mareš, když si parádně naběhl na Kaloudův přízemní centr a domácí obrana včetně brankáře Melichárka na něj byla krátká. Domácí přitom měli spoustu příležitostí, hlavou ty největší už v první půli Kerbr a Biolek, ale neurodilo se vůbec nic. „To neproměňování šancí bolí vždycky, tentokrát se to hodně vymstilo,“ ví dobře trenér Habanec.

Jeho slova jakoby chtěl potvrdit i kanonýr Došek, chvíli před koncem po střele Košůta a zákroku gólmana Rady nadějně hlavičkoval ale brankář hostí měl fazónu a zakročil báječně.

Stálo při nás i štěstí, tři body mají svou hodnotu, jsou ze hřiště, kde se nevyhrává zdaleka snadno,“ konstatoval trenér hostů Luboš Kozel.

Slovácko je dva body od linie sestupu, jasný pokyn bodovat v dalších třech podzimních utkáních. Soupeři jsou relativně přijatelní. Slovácko jede do Brna, kde je doma Znojmo, pak hostí Slavii a rok 2013 končí v Jihlavě.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x