Řidič na Uherskohradišťsku naboural do tří domů

HLUK – Celková škoda 150 tisíc korun vznikla při nehodě, kterou způsobil pětatřicetiletý řidič nákladního auta Toyota v Hluku na Uherskohradišťsku. Usnul totiž za volantem a naboural do tří domů, sdělil policejní mluvčí Aleš Mergental.

Případ se stal v neděli o půl jedenácté večer. „Muž byl příliš unavený na to, aby mohl řídit auto. Jel Hlukem ve směru na Ostroh. Únavou zavřel oči a na chvíli usnul. Auto zatím vyjelo vpravo mimo komunikaci, přejelo na chodník a narazilo do zdi jednoho, druhého, a nakonec ještě třetího rodinného domu,“ uvedl Mergental.

Řidič se při nárazech probudil. „Bylo už ale pozdě. Nehoda se obešla bez zranění. Na domech vznikla škoda 50 tisíc korun, na vozidle 100 tisíc korun,“ podotkl mluvčí. Policisté nezjistili u řidiče žádný alkohol.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’16203′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚852‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚16203‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x