Klub PSG Zlín získal dalšího hlavního partnera

ZLÍN - Do hokejového klubu PSG Zlín vstupuje další hlavní partner, tentokrát s americkým kapitálem. Při této příležitosti uspořádá extraligový klub ve spolupráci s novým sponzorem akci pro fanoušky a širokou veřejnost.

Ve středu 6. listopadu od 14 hodin se bude konat na náměstí Míru ve Zlíně u příležitosti představení nového partnera hokejového extraligového klubu PSG Zlín autogramiáda hráčů A týmu. Autogramiády se zúčastní na pódiu v horní části náměstí Míru hned pětice hráčů PSG Petr Čajánek, Jaroslav Balaštík, Filip Čech, Jiří Marušák a Petr Holík. Součástí akce bude mimo představení dalšího hlavního partnera klubu rovněž zážitková soutěž o let balonem a další, zejména hokejové ceny.

Start balonu se uskuteční přímo z náměstí Míru, posádka se bude skládat mimo pilota ze dvou hráčů PSG Zlín a dvou výherců soutěže. Do slosování exkluzivní soutěže se budou moci fanoušci zapsat během akce. Zhruba ve 14:30 hodin vylosují výherce z řad fanoušků přímo hokejisté. „Rádi se po čase opět setkáme s našimi fanoušky. Doufám, že nám vyjde počasí a celá akce se podaří. Lidé se mají rozhodně na co těšit “ řekl Petr Čajánek, kapitán PSG Zlín.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x