V malenovickém Klubu zdraví se bude mluvit o cholesterolu

ZLÍN - Klub zdraví ve Zlíně pořádá ve čtvrtek další z pravidelných přednášek, tentokrát na téma cholesterol a zdravé tuky. Serveru Zlin.cz to za pořadatele uvedla Alena Rusová.

Klub zdraví se setkává pravidelně první čtvrtek v měsíci v 18 hodin, a to v prostorách modlitebny Církve adventistů sedmého dne. V tradiční, pestré a bohaté ochutnávce se účastníci seznámí s výrobky ze zdravých tuků.

Malenovický Klub zdraví byl založen v květnu 2011. Jeho přednášky pravidelně sleduje kolem 15 až 20 lidí. Od roku 2011 jej navštívilo více než 500 příznivců zdravého životního stylu. Každé setkání má část teoretickou a praktickou. „Důvodem existence Klubu zdraví je nabídnout lidem praktické doplnění informací o tom, co prospívá zdraví a povzbuzovat je, aby nevzdávali nastartované pozitivní změny v životě a nesklouzávali ke starým, nezdravým návykům,“ řekla za Klub zdraví Jana Smílková.

Poslední setkání Klubu zdraví v tomto kalendářním roce bude ve čtvrtek 5. prosince a řeč bude o aktuálním předvánočním tématu – o stresu. V ochutnávce pak nebude chybět zdravé cukroví.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x