Do finále Miss Model 2013 se probojovala i dívka z Hradiště

PŘEROV, UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Už v sobotu se v Přerově uskuteční prestižní soutěž Miss Model 2013 a mezi dvanáctkou finalistek je i dívka z Uherského Hradiště. Server Zlin.cz o tom za pořádající Agenturu HIT informovala Věra Lakomá.

Soutěž pro krásné dívky z Čech a Moravy má už jedenáctiletou tradici. Letos se do klání přihlásilo celkem 98 krásek z celé České republiky. V prvním kole vyřadila odborná porota 46 dívek a do finále nakonec postoupilo 12 z nich. Barvy Zlínského kraje bude hájit Adéla Rezková z Uherského Hradiště. Soutěž je určena dívkám od 16 do 26 let. „Celostátní soutěž krásy a elegance je originální tím, že spojuje ženskou krásu finalistek s originálními modely českých návrhářů ve volné disciplíně,“ podotkla Lakomá.

Finálový večer se uskuteční v Městském domě v Přerově. Do hlasování se může zapojit také široká veřejnost, a to na webu www.miss-model.cz, dívka s nejvyšším počtem hlasů pak získá titul Miss Model Sympatie 2013. Hlasování však končí už v pátek 8. listopadu.

Finálový program v Městském domě bude velmi nabitý. „Ve volné disciplině mají dívky za úkol vybrat si nejen svého návrháře a model, ale i hudbu, na kterou si připraví vlastní choreografii. V první disciplíně finalistky sdělí svůj oblíbený citát… a ten určitě napoví mnohé,“ prozradila Lakomá

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x