Dívka ohrožovala injekční stříkačkou expřítele, sebe i strážníky

ZLÍN - Na psychiatrii nakonec skončila devatenáctiletá dívka, která ve Zlíně injekční stříkačkou ohrožovala nejprve svého bývalého přítele, potom hrozila sebevraždou a nakonec jehlu obrátila i proti strážníkům. Serveru Zlin.cz o tom informovala mluvčí Městské policie Zlín Šárka Škubalová.

Strážníky si na pomoc přivolal 37letý muž. Jeho bývalá přítelkyně ho měla fyzicky napadat a ohrožovat injekční stříkačkou s neznámou látkou. Po chvíli zase dívka hrozila, že se zabije.

Když strážníci do Bartošovy čtvrti dorazili, začala dívka před hlídkou zběsile utíkat. „Dostihli ji mezi domy a ona neváhala ohrožovat injekční stříkačkou i strážníky. Situace se pak dramaticky vyhrotila ve chvíli, kdy konstatovala, že život pro ni ztratil smysl a hodlá jej ukončit. Obrátila stříkačku proti sobě a snažila se neznámou látku aplikovat. Pomocí donucovacích prostředků strážníci ženě stříkačku odebrali,“ podotkla Škubalová.

Na místo dorazili i záchranáři, ke kterým byla dívka rovněž agresivní. Strážníci ji tak museli opět zpacifikovat a nasadit pouta. Uklidnila se až po utišujících lécích. Pak putovala na psychiatrii.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x