Hokejová paráda: tři body z Vítkovic a 300. gól Jaroslava Balaštíka

Nedělní odpoledne se hokejistům Zlína ve vítkovické ČEZ Aréně vydařilo na jedničku. V utkání 21. kola hokejové Tipsport extraligy sebrali domácím všechny tři body a vezou domů cennou výhru 4:2.

Ne že by to od začátku vypadalo s hosty zrovna růžově. Kdepak. Naopak, domácí začali pěkně zostra a brzy, už na konci 6. minuty, vedli po Hlinkově trefě.

Na gólovou odpověď si Berani počkali až na úvod druhé třetiny, kdy se prosadil nečastý střelec Ondráček. Ale domácí byli nadále hodně mlsní, za dvě a půl minuty už byli zase ve vedení, když přesně pálil Sloboda. Což ovšem bylo z domácí strany vše.

První přesilovku v utkání pak využili bojovně naladění hosté k vyrovnání. Honejsek šikovně dorážel po předchozí střele Čajánka. A dokonalý obrat připravil za další čtyři minuty osvědčený Balaštík, hosté vedli a byli blízko třem bodům. Zlínský kanonýr tak dosáhl v součtu ligových a reprezentačních gólů úžasné mety. Tahle trefa byla 300.v pořadí.

V závěrečné části hosté hodně umně čelili domácím přesilovkám, přežili i dlouhou převahu mužů rytíře Vítka o dva hráče a nakonec udeřili sami. Čtyři minuty před koncem pečetil cennou výhru 4:2 Holík.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x