FOTOGALERIE: Jazzový koncert Laco Dezci & Celula New York

ZLÍN - Zcela vyprodaný byl úterní koncert jazzového trumpetisty Laco Decziho v kavárně Šachmat v 15. budově 14|15 Baťova institutu ve Zlíně. Serveru Zlin.cz to sdělil organizátor koncertu Filip Husák.

Laco Deczi se zlínskému publiku představil i se svou kapelou Celula New York. „Lidi byli z koncertu nadšení, stejně jako jazzman Laco Deczi. Prostředí si velmi pochvaloval, líbil se mu moderní vzhled i zvuk. Zlínský koncert dokonce předčil jeho zážitek z Brna, kde vystupoval se svým doprovodem v pondělí,“ řekl Husák.

Zlínské vystoupení bylo jedním z koncertů, které Laco Deczi & Celula New York, absolvovali v rámci českého koncertního turné. Už nyní potvrdili, že se do Zlína vrátí. „Přijali naše pozvání na letní festival JazZlín 2014, který se uskuteční v létě,“ upřesnil Filip Husák.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’16244′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚855‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚16244‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x