FOTOGALERIE: Přehlídka dobré vůle pro Dobroděj

ZLÍN - Netradiční módní přehlídku ve zlínském divadle, která měla za cíl podpořit dobročinný zlínský obchod Dobroděj, si ve středu nenechalo ujít asi 200 lidí. Serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí divadla Veronika Jurčová.

Do rolí manekýnů a modelek se převtělilo celkem šest herců Městského divadla Zlín. Celá přehlídka pak měla dvě části, v té první zlínská módní návrhářka Vendula Šenkeříková oblékla herce do oděvů vybraných přímo z obchodu Dobroděj. Obchod provozuje občanské sdružení Handicap (?) Zlín. V další části pak manekýni a modelky předvedli několik oděvů z dílny samotné návrhářky.

„Cílem akce bylo nejen zvýšit povědomí o existenci a fungování jediného zlínského charity shopu, ale také ukázat, že je možné v něm zakoupit kvalitní a pěkné věci,“ uvedla fundraiserka Handicapu, Lenka Špendlíková.

Modely sestavené z oděvů z obchodu Dobroděj budou nyní nejdéle do Vánoc vystaveny přímo v obchůdku a lidé si je mohou včetně doplňků pořídit doslova za pár korun. „Překvapilo nás, jak pěkné kombinace se návrhářce podařilo z charitního obchodu vybrat. Je ale pravdou, že hůře se vybíraly modely pro pány, chyběly zejména vhodné kalhoty. I tak se ale několik pěkných variant podařilo seskládat,“ dodala Jurčová.

Dobročinný obchod Dobroděj sídlí ve 42. budově bývalého Svitu a občanské sdružení Handicap (?) Zlín ho provozuje od loňského podzimu.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’16253′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚856‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚16253‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x