Otrokovický sportovní areál plánuje rozšíření provozu

OTROKOVICE - Rozšíření o dopolední provoz plánuje od nového roku Sportovní areál Baťov v Otrokovicích. Serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí města Lenka Vaculová.

Místo současných šestatřiceti provozních hodin bude otevřeno pětapadesát. Rozšíření provozní doby reaguje na požadavky veřejnosti, která má o wellness v areálu stále větší zájem.

„Díky kvalitním službám se do Sportovního areálu Baťov vrací stále více lidí a nabízené služby jsou hojně využívány. Také díky dnům otevřených dveří, při kterých měli senioři možnost vyzkoušet si zařízení zdarma, stoupl zájem i této skupiny obyvatel,“ podotkl otrokovický starosta Jaroslav Budek. Rozšíření provozní doby si vyžádá personální posílení o jednoho pracovníka, tak aby byla dostatečně pokryta celá doba provozu.

Do konce roku bude Sportovní areál Baťov otevřen jako doposud od pondělí do soboty od 15 do 21 hodin. Od 1. ledna začne platit nová provozní doba, a to v pondělí, úterý a čtvrtek od 12 do 21 hodin, ve středu a pátek od 10 do 21 hodin a v sobotu od 15 do 21 hodin.

Wellness centrum nabízí zázemí pro odpočinek a relaxaci prostřednictvím finské sauny, whirlpoolů, hydromasážních van, masáží, baňkové terapie i termozábalů.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x