Málem zbourali stadion. PSG Zlín – Sparta Praha 6:5

Čas 58.45. Nápřah mladého Petra Zámorského a góóóóól. Kdo v tu chvíli jen procházel kolem zlínského letitého zimáku, mohl si pomyslet něco o tom, zda má pořád dobré základy... Zlínští hokejisté pak ještě přežili power play a v zápase, který si budou dlouho pamatovat, jásali nad výhrou svých oveček, tedy beranů 6:5.

Sparta tak zůstala bez bodové nadílky po dlouhatánských 14 kolech. A až na samý úvod, kdy skóroval zlínský Tesařík, to v první části na konec série rozhodně nevypadalo.

Dvakrát Pilař, Rolinek a Švrček nechali zlínské fandy smutnit celých 18 minut první pauzy, stav byl 1:4 a vypadalo to, že do prvního adventního víkendu půjdou zlínští fandové v černém.

Kdo neviděl, neuvěří. Uběhlo pět minut druhé části a domácí naráz vedli po trefách Honejska (hlavou!?), Balaštíka, Lešky a Čecha 5:4 a brankář Sparty Král byl chuďasem. Mimochodem jde o syna šéfa Českého svazu ledního hokeje.

Ještě do konce třetiny snů ale srovnal Pech a v poslední části se za stavu 5:5 mohlo začít na férovku. Mnoho situací bylo pro kardiaky téměř smrtelných, vyhráli domácí zmíněnou Zámorského ranou. Na tenhle zápas se bude vzpomínat a navíc, tři body s lídrem soutěže se moc a moc hodí.

Anketa

run_function(‚hash‘,’po-modules-survey‘,’16332′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚110‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚16332‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-survey‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x