Rozsvícení stromu odstartovalo v Otrokovicích předvánoční akce

OTROKOVICE - Otrokovické náměstí se v pátek zaplnilo stovkami lidí, kteří společně s představiteli města a zpěvákem Jankem Ledeckým povelem rozsvítili vánoční strom a s ním také vánoční výzdobu celého města. Jak serveru Zlin.cz sdělila mluvčí města Lenka Vaculová, touto akcí odstartovala ve městě série předvánočních programů.

Oblíbené akce Rozsvícení vánočního stromu a Pomáháme potřebným opět přivedly do Otrokovic návštěvníky z širokého okolí. O příjemné zpestření programu se postaral zpěvák Janek Ledecký, který společně s představiteli města popřál lidem krásné Vánoce.

Rozsvícení vánočního stromu je první z předvánočních akcí, které město Otrokovice připravilo. „Již 11. prosince se na náměstí rozezní koledy v rámci celorepublikové akce Česko zpívá koledy. O dva dny později začnou dvoudenní vánoční trhy a 15. prosince rozezní sál Otrokovické Besedy koncert Koledy tří národů,“ konstatovala Vaculová.

Řadu akcí zejména pro děti připravil také Dům dětí a mládeže Sluníčko, začnou 1. prosince Čertovskou diskotékou a budou pokračovat Mikulášskými házedly, předvánočním deskohraním a vánočními dílnami. Koncert připravil také Ženský pěvecký sbor. Tradičně nebudou chybět akce farnosti sv. Vojtěcha Otrokovice jako například Živý betlém 25. prosince.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x