Berani obrousili tygří drápy. Zlín vyhrál v Liberci 4:0

První polovinu základní části hokejové Tipsport extraligy zakončili zlínští hokejisté více než dobře. Na ledě Bílých tygrů Liberec nedali domácím šanci a vyhráli jasně 4:0. Po 26. kolech se tak vyšvihli před brněnskou Kometu na čtvrté místo tabulky.

Do branky Zlínských šel znovu Horčička. Ten se nejdříve díval přes celé hřiště na Leškovu promarněnou šanci v oslabení, pak se blýskl při střele domácího Barteka.

V 15. minutě se poprvé měnilo skóre, Melicherčíka v kleci tygrů premiérově pokořil Čech.

Nástup do druhé třetiny opět vyšel hostům, tak jako v duelu se Spartou napřáhl Zámorský, puk vyletěl z branky, ale video řeklo, že berani vedou 2:0.

V čase 29.00 bylo prakticky vymalováno. Před brankou domácích se výborně zorientoval Honejsek a znovu zvýšil.

V posledí části pak přišel další úder do pošramoceného sebevědomí Libereckých, Horák vypálil a stvrdil adventní bodovou nadílku. Ze severu Čech jeli hosté po výhře 4:0 ve skvělé náladě.

Anketa

run_function(‚hash‘,’po-modules-survey‘,’16336′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚111‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚16336‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-survey‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x