Trenýrky, tenisky, tričko, mikina. Michal je otužilec

Tohle není žádná póza. I když si teploměr zakoketuje s nulou, anebo jde o deset stupňů pod bod mrazu, na Michala Kašpárka to moc neplatí. Student zlínské Střední průmyslové školy polytechnické si svoji gardeorobu nemusí mezi létem a zimou zrovna radikálně měnit.

V létě žabky, tričko, trenýrky, teď přibudou jen tenisky a lehoučká mikina. „V létě je moc horko, zima, to je pravé období pro mne,“ dává najevo, kdy se mu více líbí na světě. Problém mívá jen tehdy, když mu maminka ve velkých mrazech schová všechny trenýrky.

„Zima na mě fakt neplatí, rád se klidně naboso projdu ve sněhu, anebo skočím pod splav,“ říká 17 letý otužilec z Neubuzi, který prý podobný vzor v rodině nemá. „Znám ale jednoho pána ze Slušovic, který chodí nalehko i v těch největších mrazech,“ směje se Michal s tím, že jej rozhodně nekopíruje a chce být svůj.

„Víte, lidé se zimy bojí docela zbytečně, jsou zimomřiví a není divu, že taky často nemocní. To já opravdu jen naprosto výjimečně,“ dodává Michal.

Na jeho oblečení se prý nic nemění, ani když je deset pod nulou. „Když letos bylo zrána hodně chladno a já šel v pět ráno na praxi jen tak v trenkách, to už to na zastávce trochu zašumělo a lidé si možná šeptali, co je to za blázna. Ale to já rozhodně nejsem, mám jen raději zimu než horko,“ vysvětluje urostlý mládenec. 

Anketa

run_function(‚hash‘,’po-modules-survey‘,’16340′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚112‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚16340‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-survey‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

 

foto

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x