Ve Zlíně se chystá tradiční ples podnikatelů

ZLÍN - Ve Zlínském kraji začíná pozvolna plesová sezona a ani tentokrát nebudou lidé ochuzeni o tradiční Reprezentační ples podnikatelů. Serveru Zlin.cz to za organizátory oznámila Iva Janálová.

Letos se uskuteční ples už posedmé v řadě. Tentokrát bude na programu v sobotu 8. února a začátek je stanoven na 20 hodin. Opět se uskuteční ve všech sálech Interhotelu Moskva.

„Ples je určen nejen podnikatelům, ale všem, kteří touží po kvalitní zábavě s hvězdnými hosty. Lidé se mohou těšit na první dámu country music Věru Martinovou, která vystoupí se svojí sestrou Lenkou Slavíkovou. Dorazí i hudební skladatel a zpěvák Lešek Semelka, vítězka mezinárodní soutěže Hlas Československa Ivanna Bagová a chybět nebudou ani skvělé kapely,“ doplnila Janálová. Ve své premiéře vystoupí také například hudební skupina 80´s Factory, Marathon Band Dušana Mathona nebo mexická hudební skupina Espuelas. Poprvé na tomto plese předvede své umění The Magic Sebastian a Taneční škola A.&A. Mědílkovi Zlín.

Včdr budou moderovat herečka Markéta Hrubešová a Jan Čenský.

Vstupenky si mohou zájemci objednat na www.ivajanalova.cz nebo rezervovat na telefonním čísle 603 769 640 nebo zakoupit v recepci Interhotelu Moskva ve Zlíně.

„V ceně vstupenky 1 200 korun je zahrnuta rautová večeře, uvítací přípitek a 0,7 l vína pro dvě osoby,“ dodala Janálová.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x