FOTOGALERIE: Kongresovým centrem zněly rytmy swingu

ZLÍN - Do Kongresového centra ve Zlíně zavítal ve středu Ondřej Havelka a jeho Melody Makers, a to se svým pořadem Perly swingu 2. Koncert byl opět ve stylu populární hudby období raného a vrcholného swingu od počátku let třicátých až k raným letům čtyřicátým.

Pestrý repertoár zahrnoval atraktivní skladby širokého žánrového spektra, sweet and hot, od hollywoodských muzikálů až po vrcholná čísla swingových big-bandů. Stylizace koncertního show sledovala ve všech detailech typické dobové způsoby počínaje kostýmy a účesy interpretů a celkovou režií představení konče.

Lístky na jeho vystoupení byly beznadějně vyprodány dlouho před koncertem. Ředitel Filharmonie Bohuslava Martinů Josef Němý ale přislíbil, že se pokusí Ondřeje Havelku ještě přesvědčit k dalšímu vystoupení. „Druhý koncert se bude možná konat po Novém roce,“ konstatoval Němý.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’16355′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚871‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚16355‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x