Soutěž Inovační firma Zlínského kraje čekají drobné změny

ZLÍN - Zlský kraj vyhlašuje již čtvrtý ročník soutěže Inovační firma Zlínského kraje. Jak serveru Zlin.cz oznámila mluvčí hejtmanství Gabriela Dvorníková, nový ročník dozná několik drobných změn.

Vyhlašovatelem soutěže je Zlínský kraj, avšak stejně jako u předchozích ročníků bude organizaci tohoto klání konaného pod záštitou hejtmana Stanislava Mišáka i tentokrát zajištovat Technologické inovační centrum.

Pro aktuálně připravovaný ročník soutěže se pořadatelé rozhodli posílit benefity pro účastníky a navíc doplnili možnost účasti v soutěži. Kromě podnikatelských subjektů jako takových se jí mohou nově zúčastnit také zájmová sdružení podnikatelských subjektů, například klastry realizující konkrétní inovační aktivity pro firmy.

„Cílem soutěže Inovační firma Zlínského kraje je podpořit inovační aktivity podnikatelských subjektů ve Zlínském kraji a motivovat je k dalšímu rozvoji v této oblasti. Zlínský kraj ji poprvé vyhlásil v roce 2009,“ konstatovala Dvorníková.

Druhý ročník se uskutečnil v roce 2010 a od tohoto ročníku je soutěž organizována ve dvouletých intervalech. Soutěž doposud vyhrály společnosti 5M s.r.o. (2009), Koma Modular Construction s.r.o. (2010) a Česká zbrojovka, a.s. (2012). 

Oficiálně bude soutěž vyhlášena v únoru a v květnu ude na programu slavnostní vyhlášení výsledků.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x