„Pro jmenovce jsme připravili speciální kořalku, vynikající pálenku, Vrbovicu,“ říká Antonín Vrba, který oblíbený krajový mok ze sladkých durancií z moravskoslovenského pomezí jako originální dárek připravil do litrové popsané láhve.
„Je to vynikající nápoj, hodí se k oslavám všeho druhu, Vrbovica je lahodná, jemná, slaví se s ní nejen padesátiny a postup do Evropské ligy, ale i nástup k reprezentaci a start dalších dobrých časů našeho fotbalu,“ vysvětluje Vrba.
Ten přemýšlí i jinak. „Fotbalisté Plzně teď mají pár dnů zaslouženého volna, rádi bychom jim u nás na Horňácku připravili originální rozlučku s trenérem. Určitě by je potěšila domácí zabíjačka a klobásky, to všechno u nás moc dobře umíme,“ vyzývá Vrba fotbalisty, kteří udělali radost fandům v celé republice k hostině.
„A mohou se na ní podílet i pracovně, Pavla Horvátha už vidím při přípravě jitrniček a ovaru, Pavel Vrba může koštovat Vrbovicu a třeba kdyby nemohl náš stabilní řezník, může zaskočit Radim Řezník. Na podzim toho moc nenahrál, tak bude určitě plný sil,“ přidává na zajímavé pozvánky Antonín Vrba.