Vánoční trhy nabízí Otrokovice, Brumov i Vizovice

ZLÍNSKO - Hned na několika místech Zlínska mohou lidé v sobotu vyrazit na vánoční trhy. Stánky budou připraveny například v Otrokovicích, v Brumově-Bylnici nebo ve Vizovicích. Serveru Zlin.cz to řekl Zdeněk Urbanovský z Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

Stánky s tradičním vánočním zbožím budou na otrokovickém náměstí umístěny od osmi do 13 hodin. Pracovníci technických služeb Otrokovice zde budou prodávat vánoční stromky, řemeslníci ruční výrobky a chybět nebude ani občerstvení. „Připraven je také kulturní program. V sobotu v devět hodin ovládne pódium skupina Blue Strings,“ doplnila mluvčí otrokovické radnice Lenka Vaculová.

V Brumově-Bylnici se půjde v sobotu na předvánoční jarmark lidových řemesel, který začne v devět hodin. Nabídne program s lidovými řemeslníky a bohatým kulturním programem v prostorách kulturního domu a jeho okolí.

Masarykovo náměstí ve Vizovicích bude hostit v sobotu od 10 do 14 hodin Vánoční trhy. „Nabídnou krásnou atmosféru provoněnou skvělým punčem za tónů Dechové hudby Libora Mikla – Miklovců. Ke koupi budou koláče, trdelníky, perníčky, povidla, marmelády, speciality od řezníků, vánoční dekorace, stromky a další. Zabijačkové speciality z kotle budou připraveny před restaurací U Tonka,“ dodal Zdeněk Urbanovský.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x