SJÍZDNOST SILNIC: Na Zlínsku i Vsetínsku se objevují mlhy

ZLÍNSKÝ KRAJ - Silnice ve Zlínském kraji jsou v neděli většinou bez větších problémů sjízdné. Silničáři upozorňují jen na mlhy, které se objevují na Zlínsku a Vsetínsku.

Na Vsetínsku jsou jedničkové komunikace holé, vlhké a sjízdné bez omezení. Cesty nižší třídy jsou holé, suché, vymrzlé a rovněž sjízdné bez omezení. Dohlednost ale komplikují mlhy a místy i mrholí. Je polojasno a teploty se drží od minus jednoho do plus dvou stupňů Celsia.

Na Zlínsku jsou cesty holé, vlhké a sjízdné bez problémů nebo se zvýšenou opatrností. Místy se vyskytuje mlha. Silničáři vydali také varování před námrazou, která hrozí v kopci na Petrůvku. Srážky jsou tu v podobě deště se sněhem. Obloha je v regionu zatažená s teplotami od minus jednoho do plus jednoho stupně Celsia.

Na Kroměřížsku jsou silnice holé, suché nebo vlhké a sjízdné bez potíží. Obloha je polojasná a teploměr ukazuje od nula do dvou stupňů Celsia.

Na Slovácku jsou vozovky holé, vlhké a sjízdné bez omezení. Je zataženo a teploměr ukazuje minus jeden až plus dva stupně Celsia.

AKTUÁLNÍ SJÍZDNOST SILNIC sledujte prostřednictvím našich webkamer z Luhačovic, Vizovic, Holešova, Zlína a Otrokovic.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x