Zlaté jablko uvede poslední letošní bezplatnou pohádku pro děti

ZLÍN - Ani v době vrcholícího adventu nepřijdou nejmenší návštěvníci zlínského Zlatého jablka o svoji oblíbenou divadelní podívanou. Jak serveru Zlin.cz sdělila mluvčí Zlatého jablka Kateřina Martykánová, tentokrát se kvůli svátkům bezplatná pohádka neodehraje poslední neděli v měsíci, ale už 15. prosince.

Do Zlína tentokrát zavítá divadelní spolek MIM o.s. s veselou a hravou klauniádou s názvem Klauní vánoce. „A když už jsou Vánoce skoro za dveřmi, bude tentokrát příběh o tom, jak si nejkrásnější svátky v roce užívá taková obyčejná klaunská rodina. Julči a Archibaldovi nebude samozřejmě chybět ani stromeček, ozdoby, ryba, dárky, koledy, dobrá nálada a hlavně spousta zmatků! Oba klauni jsou totiž pěkně popletení, takže to nebudou mít úplně snadné,“ upřesnila Martykánová.

Veselá klaunská představení odehrají herci opět v dětském koutku ve druhém patře nákupní galerie. První pohádku mohou děti zhlédnout v 10 hodin a repríza je pak připravena v 15 hodin.

„Pohádkové neděle ve Zlatém jablku vstoupí po Novém roce už do své páté sezony. Děti se ovšem od ledna mohou těšit na nová představení a řadu dalších novinek, které budou pohádky příští rok provázet,“ doplnila Martykánová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x